Meniu
Rezerva o camera la Hotelul Ovidiu, rapid usor si securizat. Vei primi confirmarea imediat si vei beneficia de cel mai mic tarif. Rezerva Acum.

Locatia excelenta, curatenia impecabila si tarifele competitive fac din Hotelul Ovidiu alegerea ideala pentru o escapada pe litoralul romanesc, fie ca este vorba de mici distractii de week-end sau vacante lungi si relaxante la plaja. Scroll in jos pentru a vedea camerele noastre.

Camera Dubla Economic
Alege aceste camere daca esti in cautarea unui tarif competitiv, sau calatoresti singur. Camerele sunt dotate cu Pat Matrimonial, Baie Proprie, TV, Frigider si Balcon.
Aer Conditionat
Wi-Fi in tot hotelul
Camera Dubla Twin Bed
Camerele Twin sunt camere duble mai spatioase decat cele Economic. Sunt dotate cu 2 Paturi Individiuale, ce pot fi apropiate pentru a forma un Pat Matrimonial. Toate camerele dispun de Balcon, Baie Proprie, TV si Frigider.
Aer Conditionat
Wi-Fi in tot hotelul
Camera
Tripla
Dotate cu un Pat Matrimonial si un Pat Single, camerele triple ofera tot confortul necesar celor ce calatoresc insotiti de copii. Camerele dispun de Balcon, Baie Proprie, TV si Frigider.
Aer Conditionat
Wi-Fi in tot hotelul
Rezerva camere Rezerva O Camera
Calendar
Nopti
Micul dejun este inclus in tarif
Hotel Prietenos cu Animalele
Animale Animale Animale
Pentru a evita discomfortul creat in trecut de caini de talie mare, am fost nevoiti sa restrangem lista animalelor de companie permise la cele de talie mica si medie. Inainte de a rezerva o camera te rugam sa ne contactezi si sa ne spui ce animal de companie te insoteste.